top of page

New born

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie wonder ! 
Willen jullie een blijvende herinnering aan die kleine voetjes, handjes en lieve snoetje ?
In mijn studio waar ik meerdere luxe props en styling items heb ga ik jullie kleintje op zijn mooist op de foto zetten. Hierbij staat veiligheid uiteraard voorop ! 
We gaan foto's maken als jullie kleintje slaapt en in verschillende houdingen ligt. Meestal heb ik 3 verschillende settings, maar dit ligt ook aan wat jullie kleine aangeeft en aan zijn of haar slaappatroon.
Door de kamer lekker warm te maken geven we de kleine een comfortabel gevoel. We nemen alle tijd om de kleine rustig en comfortabel te laten slapen, daarom duurt deze shoot meestal tussen de 2-3 uur. Ik zorg dat ik alle tijd heb om mooie foto's te maken.Uiteraard is er tijd om de kleine te voeden, verschonen of gewoon even te knuffelen als hij/zij dat nodig heeft.
Ik houd van lichte pastel kleuren en aarde tinten, ook werk ik graag met natuurlijke producten als wolletjes en vachtjes.
De new born shoot bestaat uit foto's van jullie kleintje ! Ook is het mogelijk om samen of als gezin op de foto te gaan, laat dit van te voren even weten zodat ik daar rekening mee kan houden.
Het is het handigst om deze shoot al tijdens jullie zwangerschap te boeken, zodat ik de periode om de geboorte datum vrij kan houden. Na de bevalling nemen jullie gelijk contact op en plannen we een datum in. De kleine zal tussen de 6-20 dagen oud zijn tijdens de shoot zodat ze nog lekker veel slapen en het fijn vinden om in bepaalde foetus houdingen te liggen. 
Na het boeken stuur ik jullie een duidelijke informatie brief om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de shoot ! 
vraag vrijblijvend mijn info gids aan: 
bottom of page