top of page
3T4A950lo7.jpg


Wat leuk je hier te zien ! 

Ik ben Eveline 31 jaar en het gezicht achter Eveline Hendrikse fotografie.

Samen met mijn man Jeroen en dochtertje Merel woon ik in Velserbroek, Dicht bij Haarlem centrum maar ook zo bij de duinen en het strand. 

Na ruim 10 jaar gewerkt te hebben als psychiatrisch verpleegkundige ben ik na de geboorte van mijn dochter mijn droom gaan waarmaken, namelijk iedere vrouw en haar gezin blij maken met een prachtige herinnering aan een bijzondere periode van haar leven ! Dit doormiddel van het fotograferen van alles rondom het moederschap zoals : 
Zwangerschap, Newborn, Kinder en Familie fotografie.

Vanaf jongs af aan was ik al gek op alles rondom fotografie zoals: fotograferen, foto bewerking, en foto albums maken en bekijken, Op deze manier kan ik genieten van herinneringen aan bijzondere momenten uit mijn leven.

In 2020 ben ik mijn fotografie bedrijf begonnen, Ik heb meerdere opleidingen gedaan zodat ik op een zo veilig mogelijke manier kan werken, ook heb ik meerdere workshops bijgewoond om zo mijn techniek en creativiteit te blijven perfectioneren .

Inmiddels heb ik een mooie studio in Haarlem met allerlei spullen om een mooie shoot voor jullie te kunnen maken. Mijn style is dromerig, romantisch, fine-art maar ik ben ook niet vies van een beetje glamour ! 
 
Ook ben ik moeder van Merel (2018). Mijn aller grootste liefde en inspiratie bron om Eveline Hendrikse Fotografie te starten ! 

Ik kijk uit naar jullie komst ! 
 

Neem contact met mij op: 

Eveline hendrikse Fotografie

Wateringweg 43

2031EK

Tel: 06 28548260 

mail: Mon_ami_91@hotmail.com

bottom of page