top of page
  • monami91

Welkom in mijn Droom !Hoi lieve ouders of ouders to be !


Zoals in de over mij post te lezen was ben ik sinds 2020 mijn droom gaan leven en wat is dit toch een heerlijke keuze voor mij geweest ! Mocht er ruimte zijn zou ik dan ook iedereen adviseren om je droom waar te gaan maken !


De stap van verpleegkundige naar fotograaf kwam voor mij toch eigelijk best wel onverwacht, na de bevalling van Merel ben ik gaan werken als nachthoofd. Er kwam veel op mij af zowel thuis als in werk maar ook privé, Helaas belande ik in een burn out....


Na 4 maanden ziekte wet en dan weer proberen te werken wat niet lukte werd ik hier heel ongelukkig van. Ik wilde me overal 100% inzetten maar helaas lukte dit niet, Ik heb toen mijn ontslag ingediend zonder dat ik wist wat de toekomst mij zou brengen..... En eerlijk dit had ik nooit durven dromen !


Brenda Ollie van www.ollieschool.nl kwam op mijn pad. Doormiddel van haar lessen ben ik van mijn hobby mijn droombaan gaan maken en ben ik mijn droom gaan leven !


Ik kwam er achter dat ik tijdens het fotograferen totaal geen last had van mijn burn out en andere klachten, wat een verademing..


En toen kwam ons eigen pand op ons pad, ik boven mijn eigen studio en mijn man zijn eigen kantoor beneden ! Een plek waar ik mijzelf altijd fijn en gelukkig voel...mijn Happy place !


Op deze blog zal ik jullie mee nemen in verschillende shoots en af en toe een kijkje achter de schermen laten zien !


veel lees plezier !


Liefs,

Eveline18 weergaven0 opmerkingen
bottom of page