top of page
thumbnail_verloskundigenpraktijk_de_verbinding.png
Eveline Hendrikse Fotografie werkt sinds mei 2022 samen met verloskundige praktijk de verbinding in Haarlem noord.
Dit houd in dat cliënten die bij deze verloskundige praktijk zorg krijgen 20% korting op een shoot naar keuze bij Eveline Hendrikse Fotografie krijgen. 

Wie is Verloskundige praktijk de verbinding.

Verloskundigenpraktijk De Verbinding: 

Verloskunde binnen een breder perspectief: De Verbinding maakt het verschil 

 

Voor wie is onze zorg: 

· Wonen jullie in Haarlem e.o. en ben je zwanger of hebben jullie een kinderwens? 

· Hechten jullie waarde aan ervaring, betrokkenheid, weten wie er aan je bed staat, continue begeleiding, laagdrempelig en persoonlijk contact, kwalitatief hoogwaardige zorg, klein team, zorg afgestemd op jullie wensen? 

· Heb je een eerdere zwangerschap/bevalling als traumatisch ervaren? Na 1 gesprek vol goede moed verder 

· Ervaren jullie problemen op het gebied van seksualiteit? Geregistreerd consulent seksuele gezondheid NVVS in de eigen praktijk. 

· Zou je extra begeleiding wensen tijdens je zwangerschap bij stoppen met roken, streven naar een gezond gewicht, actief aan de slag willen met een gezonde leefstijl, een gezonde start willen voor jezelf en jullie kind, en wil je kijken naar kansen en mogelijkheden in plaats van beperkingen? 

 

Wij bieden alle zorg die je mag verwachten van een verloskundigenpraktijk, denk aan kinderwensconsulten, echo’s in eigen praktijk, zorg rondom borstvoeding en anticonceptie. Maar daarnaast bieden wij een uniek concept wat verloskunde in een breder perspectief plaatst. 

 

Wat maakt ons nu uniek: 

Wij bieden verloskundige zorg van kinderwens tot een jaar na de bevalling. Bij ons stopt het niet na 6 weken na de bevalling. Wij gaan door waar anderen stoppen. Daarnaast vormt de basis binnen al onze zorg de steeds terugkerende kernprincipes: Kennis, Samen, Preventie en Wijkgericht. Dit betekent dat onze 3 locaties, dus altijd in de buurt zijn van jullie. En wij spreekuur hebben, niet alleen overdag, maar ook in de avond en op zaterdag. 

Wij jullie voorzien van alle kennis en info om je eigen keuzes te maken. Samen betekent voor ons continue begeleiding, persoonlijk contact. Je weet wie je krijgt in de zorg en wie je spreekt aan de telefoon en tijdens het spreekuur. 

Daarnaast hebben wij een groot netwerk van samenwerkingspartners waardoor er altijd een specialist is voor iedere vraag die vanuit jullie komt. Onze jarenlange ervaring (ruim 20 jaar) in deze regio maken dat wij op iedere vraag een passend antwoord weten. 

Tevens bieden wij nog 2 extra vormen van zorg die uniek zijn binnen een verloskundige praktijk: Begeleiding na een traumatisch ervaren bevalling en begeleiding bij vragen op het gebied van seksualiteit (eigen consulent seksuele gezondheid NVVS). 

Wij werken volgens de laatste richtlijnen en nieuwe vormen van zorg die steeds worden ontwikkeld vanuit onze beroepsvereniging. 

 

Jullie zijn van harte welkom. Neem contact op voor het maken van een afspraak of als je wilt weten of ons aanbod past bij jullie wensen. Kijk gerust op onze site voor meer info en reacties van andere clienten. www.verloskundigenpraktijkdeverbinding.nl www.praktijkvoorseksuelegezondheidhaarlem-noord.nl 

023-2001925/06-15303949 

Dieuwke Ottens en Nina Zimmer.

thumbnail_logo-definitief.jpg
bottom of page